ODABRANI IZVOĐAČI Tomislav Okroša: Nastavljamo ulagati u naše društvene domove

23. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno ODABRANI IZVOĐAČI Tomislav Okroša: Nastavljamo ulagati u naše društvene domove


Sjednica Općinskog vijeća Općine Dubrava održana je večeras zbog epidemioloških mjera u Zvekovcu, u tamošnjem domu.

Načelnik i saborski zastupnik Tomislav Okroša kazao je kako je usvojeno 15 točaka dnevnog reda te istaknuo najvažnije. -Odabir izvođača radova na rekonstrukciji i obnovi društvenog doma u Grabercu i odabir izvođača radova na izgradnji rasvjete na glavnom mjestu na groblju u Dubravi.

Nastavljamo ulagati u naše društvene domove, radi se i u naselju Ladina na društvenom domu, a radit će se i u Staroj Kapeli, Brezju i Bađincu.

Proteklih mjeseci bilo je nekoliko prekršaja na mjesnom groblju u Dubravi pa smo se odlučili na rasvjetu, a uskoro će doći i kamere na groblju, ali i diljem općine.

Bilo je usklađenje Statuta i Poslovnika Općine. Analiziran je i rad Stožera civilne zaštite, što je izuzetno bitni unazad godinu dana zbog epidemije koronavirusa i potresa koji je pogodio Općinu Dubrava i Zagrebačku županiju.

Pohvalio bi rad većine i oporbe u Općinskom vijeću. Bili su konstruktivni i uvijek nastojimo sva pitanja i prijedloge razmotriti – zaključio je Okroša.

PRO_1193 PRO_1196 PRO_1199 PRO_1204 PRO_1205 PRO_1215 PRO_1218

Facebook Comments