OD JESENI JEDNOSMJENSKA NASTAVA U MIHOLCU Načelnik Poljak: Od početka nam je bio cilj da se u Miholcu može odvijati nastava u jednoj smjeni

11. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno OD JESENI JEDNOSMJENSKA NASTAVA U MIHOLCU Načelnik Poljak: Od početka nam je bio cilj da se u Miholcu može odvijati nastava u jednoj smjeni


Svečano potpisivanje ugovora za nastavak gradnje i adaptacije škole u Miholcu održano je u utorak u Područnoj školi u Miholcu.

Ravnatelj Stjepan Lučki kazao je uvodno kako će se nakon izvedenih radova poboljšati standard i urediti škola na dobrobit učenika. -Nakon što smo dogradili i uredili sjeverni dio škole, sada ćemo dograditi i adaptirati zapadni dio škole. Ukupna vrijednost iznosi 623 tisuće kuna, a na natječaju je najpovoljniju ponuda dala tvrtka Graša graditeljstvo – kazao je Lučki.

Načelnik Općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak izrazio je zadovoljstvo još jednom investicijom na općinskom području. -Od početka nam je bio cilj da se u Miholcu može odvijati nastava u jednoj smjeni. Uz postojeću učionicu ćemo od jeseni moći organizirati jednosmjensku nastavu – rekao je Poljak i dodao kako je potrebno urediti još okoliš i fasadu.

-Vjerujem da će biti zadovoljni učitelji, ravnatelj i učenici. Zahvaljujem Županiji, županu i dožupanu, jer su izdvojena značajna županijska sredstva, a i mi smo iz općinskog proračuna izdvojili sredstva za završetak treće faze radova – poručio je načelnik Poljak.

Izvođač radova Ivica Šantatić je kazao kako će radovi biti izvedeni po pravilima struke i u roku.

Župan Darko Koren je napomenuo kako je i ovaj projekt rezultat ustrajnosti i upornosti načelnika Franje Poljaka. -Županija je poduprla projekt sa 400 tisuća kuna i to je simboličan iznos kad se pogledaju sva ulaganja u školstvo na općinskom području – rekao je Koren i istaknuo kako je kruna svih investicija u školstvo izgradnja nove školsko-sportske dvorane u Svetom Petru Orehovcu u iznosu od 18 milijuna kuna.

-Zahvala svim načelnicima na prihvaćanju koncepta da radimo zajedničkim snagama. To će dati rezultate – zaključio je Koren.

Svečanom potpisivanju nazočili su zamjenik općinskog načelnika Dragutin Hendelja, predsjednik Općinskog vijeća Dragutin Matus, zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić i županijska pročelnica Ana Mušlek.

PRO_2569 PRO_2575 PRO_2580 PRO_2582 PRO_2583 PRO_2584 PRO_2585 PRO_2587 PRO_2589 PRO_2591 PRO_2595

Facebook Comments