­čÄŽ Obra─çanje novoizabranog ┼żupana Koprivni─Źko-kri┼żeva─Źke ┼żupanije: ‘Ova pobjeda posebno je draga’

30. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno ­čÄŽ Obra─çanje novoizabranog ┼żupana Koprivni─Źko-kri┼żeva─Źke ┼żupanije: ‘Ova pobjeda posebno je draga’


Darko Koren, novi-stari ┼żupan Koprivni─Źko-kri┼żeva─Źke ┼żupanije obratio se javnosti nakon zavr┼íetka utrke za ┼żupana u drugom krugu lokalnih izbora.

– Utrka je zaista bila tijesna i ─Źestitamo protukandidatu na ostvarenom rezultatu te zahvaljujemo svim bira─Źima koji su prepoznali ┼íto smo im poku┼íali prenijeti te koalicijskim partnerima – kazao je.

Osvrnuo se na kampanju protukandidata za koju je jo┼í jednom napomenuo kako je bila druga─Źija nego su ih do sada do┼żivjeli te kako je u istoj bilo i nekih elemenata koji nisu posve zakoniti.

– Politika u Hrvatskoj ide u jednom pravcu militarizacije i svaki puta je to sve te┼że i te┼że i nakon ─Źetvrtog osvojenog mandata mogu re─çi da je to sve te┼że, ali time je i ovaj rezultat utoliko dra┼żi – poru─Źio je.

Pema neslu┼żbenim podacima DIP-a nakon obra─Ĺenih svih bira─Źkih mjesta Darko Koren (MRE┼ŻA, HDZ) osvojio je 14. 794 glasova, a Mladen Ke┼íer (SDP, HSLS, GLAS) 14.090.

Nakon njega javnosti su se obratili i zamjenik ┼żupana Ratimir Ljubi─ç te Darko Sobota koji su se zahvalili svim bira─Źima koji su im dali glas te strana─Źkim kolegama na odra─Ĺenom poslu. Tako─Ĺer, prisutnima su se obratili i Goran Pakasin ispred HNS-a te ┼Żeljko Pintar ispred HSU-a.

Pogledajte cijelo obra─çanje ┼żupana Darka Korena i njegovog sto┼żera.

Facebook Comments