Povodom šest godina kontinuiranog rada, u Ruševcu je u nedjelju 19. lipnja odigran prijateljski susret tamošnjeg nogometnog kluba i Mladosti iz Carevdara. Kako je već i rečeno sve je krenulo 2010. godine kada je veliki entuzijast Krunoslav Šoštarić upitao čelne ljude županijskog Nogometnog savez što je potrebno da bi se osnovao klub – “Napravili smo svlačionice za igrače i suce, doveli smo vodu u svlačionice i tako je sve krenulo.” – priča Krunoslav Šoštarić, predsjednik, igrač i trener NK Ruševac.

“Ovim putem želim se zahvaliti svima koji nas podupiru u radu” – rekao je Šoštarić, koji dosta vlastitih sredstava i vremena posvećuje klubu kako bi funkcionirao.

Šoštarić je razočaran pristupom Zajednice športskih udruga Križevci: ” Već dvije godine nam nisu dodijelili nikakva sredstva, a uvijek se kandidiramo, a svaka kuna nam dobro dođe.”

U narednom razdoblju cilj im je u klub dovesti pokojeg igrača odnosno vratiti veći dio igrača koji su na polusezoni napustili klub.

Nakon utakmice, ekipe su se podružile i nazdravile prijateljstvu dviju ekipa u Društvenom domu u Ruševcu, a druženje je potrajalo do sitnih sati.

rusevac-carevdar

rusevac skupstina (2)

kruno sostaric rusevac skupstina (3) rusevac skupstina (4) rusevac skupstina (5) rusevac skupstina (6) rusevac skupstina (7) rusevac skupstina (8) rusevac skupstina

prigorski.hr