Dr. med. spec. Nenad Muršić, osim doktora iz Opće bolnice „dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica, u prijepodnevnoj smjeni svakim ponedjeljkom i srijedom pruža zdravstvenu uslugu u ginekološkoj ordinaciji u Križevcima, te sve pacijentice imaju mogućnost upisa.

‘S obzirom da se već neko vrijeme mijenjaju ginekolozi u ginekološkoj ordinaciji u Križevcima, sa doktorom koji će svaki ponedjeljak i srijedu u isto vrijeme biti dostupan pacijenticama privremeno smo osigurali konstantu u pružanju zdravstvene usluge pacijenticama s područja Križevaca, a što ćemo i u daljnjoj budućnosti nastojati poboljšati’, poručili su iz Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije.

Osim redovnih ginekoloških pregleda, u našoj ordinaciji možete obaviti 3D i 4D ultrazvuk u ginekologiji i trudnoći.

3D ultrazvuk:

  • koristimo za otkrivanje i bolju dijagnostiku tvorbi u maternici polipa i mioma,
  • služi boljoj kontroli položaja intrauterinog uloška,
  • je nezamjenjiv u dijagnostici anomalija maternice,
  • koristi se u boljoj detekciji cista i tumora jajnika – daje nam bolji uvid u volumen same ciste, bolji pregled njezine stijenke i time daje bolju odluku u daljnjem liječenje.

3D ili 4D ultrazvuk često se koristi kao učinkovita metoda demonstracije fetusa roditeljima, što je nesumnjivo nezaboravno emocionalno iskustvo. Prije svega, ovi se modaliteti koriste kao medicinsko dijagnostički alat. 3D ultrazvuk omogućuje bolje i preciznije dijagnosticirati patološke strukture.

Također omogućuje bolju vizualizaciju kostura fetusa, prosudbu nekih površnih fetalnih anomalija, npr. rascjep usne, tumora, malformacije fetalnih udova itd.

Pacijentice upis mogu obaviti dolaskom u ordinaciju ili kontaktom na broj telefona: