NOVO U KRIŽEVCIMA – PHYSIOPRIME Poznati križevački rukometaš otvorio Salon za masažu, njegu i održavanje tijela

25. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Križevci NOVO U KRIŽEVCIMA – PHYSIOPRIME Poznati križevački rukometaš otvorio Salon za masažu, njegu i održavanje tijela


Robert Marković (26) bacc. physioth otvorio je Salon za masažu, njegu i održavanje tijela PHYSIOPRIME u Preradovićevoj ulici 14 u Križevcima. Bili smo na današnjem otvorenju i razgovarali s poznatim križevačkim rukometašem i vlasnikom salona.

markovic2

-Kada sam završio stručni staž u Varaždinskim Toplicama, radio sam tri godine kao fizioterapeut u svom klubu KTC. Htio sam raditi sam pa sam pomoću mjera HZZ-a otvorio salon.

Svrha Centra zdravlja je da potiče ljude na kretanje, edukaciju i da se tretmanima smanjuje bol i važno je poticanje na vježbanje. Radit ću sam i to klasičnu manualnu, sportsku, cupping te hipervolt masažu. Hipervolt je uređaj, jedan od najboljih masažnih pištolja na svijetu koji se primjenjuje u najboljim svjetskim klubovima.

markovic

Ostali tretmani su globus elektrostimulator s raznim programima za njegu tijela. U ponudi ćemo imati manipulaciju kralježnice i ostale pakete.

Pristup je profesionalan i stručan te očekujem ženske i muške klijente. Radno vrijeme je od  ponedjeljka do petka od 8 do 12 sati te od 15 do 19 sati. Subotom radim od 8 do 12 sati. Termini se dogovaraju na broj 097/764 8276 ili putem Facebook i Instagram stranice PHYSIOPRIME- kazao je Marković i napomenuo kako će i dalje igrati rukomet.

markovic6

-Rukomet je moja velika ljubav, a uložio sam više od 10 godina u svoje obrazovanje, jer sam završio i srednju medicinsku školu kao fizioterapeut. Imam i brojne certifikate za cupping terapiju i manipulaciju kralježnice. Cilj mi je da ljudima ovoga grada pomognem da žive bez boli – kazao je Marković, a podršku mu je dala i njegova djevojka, poznata hrvatska rukometna reprezentativka Larissa Kalaus.

markovic4

-Najjača je podrška obitelji, djevojke Larisse, prijatelja i bez njih ovo ne bi bilo moguće. U ponedjeljak je prvi radni dan. Puno ljudi pati od bolova u leđima, dođite u studio i uvjerite se u ove tretmane koji mogu biti od velike koristi – zaključio je Robert Marković.

markovic7markovic3markovic5markovic9markovic8markovic13

 

Facebook Comments