U Križevcima se 1. lipnja u Ulici Augusta Šenoe otvara SIMBA, obrt za usluge. Simba je studio za igru, odnosno mala igraonica i rođendaonica.

simba6

Usluge koje nudi su mjesečna igraonica, u kojoj će se upisana grupa djece družiti dva puta tjedno u popodnevnim satima, a upisi traju stalno.

simba3

Simba će imati i dane otvorenih vrata, gdje će moći doći svatko, a plaćati će se po satu. Također, prostor će se iznajmljivati za dječje rođendane i razne druge prigode.

simba5

Vlasnica Ana Vicković Potočki kazala nam je kako je glavna misao vodilja bila otvoriti nešto što može raditi uz svoj primarni posao, a da ujedno dio radnog vremena može provesti i sa svojom djecom koja su pak željna druženja i igre. “Dani otvorenih vrata idealni su za to, dođem u igraonicu sa svojom djecom i čekam da dođu djeca na igru, dok roditelji za to vrijeme mogu obaviti nešto, otići u kupovinu, popiti kavu. “, poručila je.

simba2

Naime, Ana je zaposlena u Centru za socijalnu skrb Križevci, i majka dvoje djece, dječaka od 3 godine i djevojčice od 10 mjeseci.

simba7

“Uz podršku supruga, roditelja, obitelji i prijatelja, od ideje do realizacije nije prošlo puno vremena. Za početak nudimo navedene usluge, a u skoroj budućnosti imamo još planova – radionice uz suradnju s kolegicom psihologinjom, tematske igraonice, multimedijske radionice. Sve novosti možete pratiti na Facebook stranicu Simba – studio za igru Križevci.”, istaknula je vlasnica.

simba1