NOVI VRTIĆ PRI KRAJU Gradonačelnik Kralj: ‘Od otvaranja centralne zgrade vrtića prošlo 50 godina’

17. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno NOVI VRTIĆ PRI KRAJU Gradonačelnik Kralj: ‘Od otvaranja centralne zgrade vrtića prošlo 50 godina’


Pri kraju je izgradnja novog Dječjeg vrtića u Vrbovcu. Iako je rok za završetak ovoga objekta 10 siječnja iduće godine, po svemu sudeći radnici MDK Građevinara iz Velikog Trgovišća ovaj posao će obaviti i prije.

– Točan datum otvaranja još nam nije poznat. Nadam se da će biti što prije. Mjesec dana prije ili kasnije ne čini razliku, ako znamo da je od otvaranja centralne zgrade vrtića prošlo 50 godina – rekao je Denis Kralj, gradonačelnik Grada Vrbovca.

Podsjetimo da je ukupna investicija 12,3 milijuna kuna. Grad Vrbovec osigurao je iz EU fondova 7,4 milijuna kuna, od Zagrebačke županije dobiveno je 450.000 kuna, dok je ostalo osigurao Grad u gradskom proračunu.

vrtić vrbovec (2)

Novi dječji vrtić ima kapacitet za 100 djece. To ujedno znači da će predškolskim odgojem biti obuhvaćena sva djeca s područja grada Vrbovca, dakle ni jedno dijete neće ostati neupisano u ovu predškolsku ustanovu.

Dragan Vicković/prigorski.hr

Facebook Comments