Aleksandar Aleksovski jednoglasno je večeras potvrđen za novog direktora koprivničkog prvoligaša.

Na naš poziv odmah nam je otvorio dušu i rekao kako je prihvatio funkciju kao Koprivničanac, kao navijač i kao osoba koja voli Slaven Belupo. Pun optimizma, ali i svjestan da neće biti lako.

aleksovski3

-Suočen sam sa činjenicom da je Slaven Belupo u jednom zahtjevnom trenutku u kojem moramo pod svaku cijenu izboriti ostanak u ligi, ali i dugoročno napraviti sportsku i financijsku politiku. Osoba sam koja vjeruje da posjeduje kvalifikacije da to ostvarimo i odlučio sam se uhvatiti u koštac s tim. Zbog toga sam i dobio povjerenje Upravnog odbora – kazao je Aleksovski i napomenuo kako se još kao mali počeo baviti nogometom baš u Školi nogometa Koprivnica – Slaven Belupo.

Slaven Belupo sutra

-Klub vidim kroz održivost i koji će postati brend. Na taj način će biti još više prepoznat kod sponzora i s dugoročnom sportsko-financijskom politikom može u najmanju ruku “igrati Europu” – istaknuo je.

aleksovski2

Nakon uspješne odvjetničke karijere, životni put nastavlja u nogometnom svijetu

-Držim da život počinje izvan zone komfora, ali stavio sam na vagu onaj dio s kojim mogu pomoći Slaven Belupu i dio koji je nužan da vratim svoj dug društvu. Osjećam veliku pripadnost koprivničkom kraju, a u Koprivnici živim od malih nogu. Od osnovne i srednje škole uvijek sam bio vezan za Koprivnicu – kazao je.

aleksovski1

Poruka navijačima Slaven Belupa

-Slaven Belupo će biti još jači, stabilni smo i izborit ćemo ostanak u ligi – poručio je novi direktor Slaven Belupa Aleksandar Aleksovski.

žp/prigorski.hr