Danas je održana 21. sjednica đurđevačkog predstavničkog tijela, a vijećnici su podržali nove investicije na području Grada.

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči rekao je kako je jedan poduzetnik u Poduzetničkoj zoni već završio izgradnju jedne hale i na dodatne dvije čestice bi radio halu površine 1000 m2 uz zapošljavanje deset dodatnih radnika. Ukupna vrijednost investicije je veća od milijun eura, a planira se izgradnja poslovno-skladišne hale s prodajnim salonom za proizvodnju betonske galanterije – rekao je Janči.

janci

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković izrazio je zadovoljstvo što se konstantno ulaže na području Đurđevca. -Ovo je još jedan pozitivni primjer i podrška ovakvim investicijama – poručio je Lacković.

lackovic zeljko

Janči je dodao kako se i firma iz Zagreba javila za halu površine 1660 m2 u kojoj bi se pokrenula proizvodnja invertnog sirupa. -Vrijednost investicije je veća od 2,5 milijuna eura, a tvrtka se bavi prehrambenom, farmaceutskom i industrijom deterdženata i poljoprivrede, odnosno dodacima i materijalima za rad u tim industrijama. Do sada su nam na tom dijelu zone otišle tri najveće hale koje smo isprojektirali i za četvrtu halu je došao iskaz interesa lokalne tvrtke.

Planiramo i dalje projektirati i na taj način pomoći poduzetnicima da prijeđu administrativne barijere oko ishođenja građevinske dozvole – kazao je Janči.

vijece1 vijece2 vijece4 vijece5 vijece6 vijece7