INA d.d. provodi ÔÇ×Zeleni pojasÔÇť- program koji se bavi za┼ítitom okoli┼ía i prirode, a u ─Źijem je fokusu sufinanciranje projekata i uklju─Źivanje lokalne zajednice u aktivnosti poput revitalizacije zelenih povr┼íina, po┼íumljavanje, edukacija o ekologiji, ubla┼żavanje klimatskih promjena te druge aktivnosti u podru─Źju za┼ítite okoli┼ía, prirode i klime.

Dje─Źji vrti─ç ÔÇ×P─ŹelicaÔÇť Molve prijavio se na 8. Inin natje─Źaj za sufinanciranje ekolo┼íkog projekta ÔÇôZeleni pojas pod nazivom ÔÇ×Zelena ogradaÔÇť. Cilj projekta je sigurnosna za┼ítita djece u vrti─çkom dvori┼ítu oboga─çivanjem okru┼żenja ÔÇ×┼żivom ogradomÔÇť ─Źime doprinosimo razvoju ekolo┼íke svijesti djece te o─Źuvanju prirode. ÔÇ×Zelena ogradaÔÇť okru┼żit ─çe na┼íe vrti─çko dvori┼íte s 300-tinjak sadnica lovorvi┼ínje.

U realizaciji projekta sudjelovali su radnici Selskog komunalnog dru┼ítva Molve, djeca polaznici dje─Źjeg vrti─ça njihovi roditelji i odgojiteljice. Djeca su svojim radom osna┼żila vlastito samopouzdanje i odgovornost prema radu, materijalu koji su koristili u radu te osvijestila va┼żnost vlastitog doprinosa u o─Źuvanju prirode. ÔÇ×Zelena ogradaÔÇť bit ─çe im podsjetnik da je priroda koja nas okru┼żuje dio nas i da svojim postupcima snosimo odgovornost za su┼żivot s njom kao i za generacije koje dolaze poslije nas.

vrti─ç molve (1)

Ina d.d. sudjeluje 80% udjelom utro┼íenih financijskih sredstava, a op─çina Molve kao osniva─Ź 20% od ukupno utro┼íenih sredstava.

vrti─ç molve (9) vrti─ç molve (8) vrti─ç molve (7) vrti─ç molve (6) vrti─ç molve (4) vrti─ç molve (3) vrti─ç molve (2)