Nova akcija prikupljanja prehrambenih artikala i higijenskih potrepština

6. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Nova akcija prikupljanja prehrambenih artikala i higijenskih potrepština


Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje prehrambenih artikala i higijenskih potrepština za svoju Socijalnu samoposlugu u robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 9. studenoga 2020. godine u vremenu od 9 do 13 sati.

Akcija prikupljanja provodit će se uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

U prikupljanju će sudjelovati volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu ‘Volonter penzioner’. Volonteri će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih artikala kako bi lakše doznali koje su potrepštine najpotrebnije za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije.

– Molimo sve sugrađane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koji se jednom tjedno dijele u Socijalnoj samoposluzi onima koji su u potrebi na području Koprivnice. Unaprijed zahvaljujemo građanima na vrijednim donacijama – poručili su iz Crvenog križa.

Svi oni koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine to mogu učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Facebook Comments