NOGOMET Vratar Radnika Križevci Mateo Tihelka uspješno podvrgnut operaciji ramena

15. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport NOGOMET Vratar Radnika Križevci Mateo Tihelka uspješno podvrgnut operaciji ramena


Iz križevačkog trećeligaša NK Radnik Križevci sinoć su priopćili kako je njihov prvi vratar Mateo Tihelka uspješno podvrgnut oprativnom zahvatu u KBC-u Zagreb, a operirao ga je eminentni stručnjak za bolesti zgloba ramena dr. Danijel Matek.

Iz kluba smo doznali da se radi o ozlijedi ramena koju Tihelka “vuče” već neko vrijeme, a nakon provedene magnetske rezonance utvrđeno je da se radi o leziji desnog ramena. -Mateo je operaciju odlično podnio, dr. Matek je vrhunski stručnjak i kroz 3 mjeseca Mateo bi mogao početi s treninzima. Ovu polusezonu će provesti u rehabilitaciji, ali zdravlje je ipak ispred svega. Računamo da će biti spreman za proljetni dio sezone. Još jednom zahvaljujemo dr. Mateku kao i svom medicinskom osoblju KBC-a Zagreb na pomoći i vrhunskom tretmanu. -poručili su iz NK Radnik Križevci.

Tihelka se zimus vratio u Križevce iz Njemačke. Nogomet je počeo igrati u križevačkom klubu, zatim je s četrnaest godina prešao u koprivnički Slaven Belupo gdje je bio do izlaznih juniora.

Proveo je potom dvije sezone u Koprivnici. Preselio je u Njemačku i ondje igrao za FC Tegernbach i SV Karlshuld i jesenas u austrijskom Gilgenbergu te se vratio u Križevce.