Završila je trakavica oko prvaka 4. ŽNL koprivničko-križevačke županije. Naime, u 19. kolu igran je susret Radničkog i Jedinstva, a koji je završio rezultatom 3:3. Međutim, Jedinstvo iz Pustakovca uložilo je žalbu na regularnost utakmice, jer je za Radnički nastupio, kako stoji u njihovoj žalbi, junior trećeligaša NK Radnik Križevci.

Kao dokaz tome priložili su snimku s instagram profila, a u kojem se sporni igrač hvali da je nastupio za Radnički i postignuo čak dva zgoditka. Pustakovčani su tim rezultatom, naime pali s vodeće pozicije na drugo mjesto, a vodeću poziciju u tom trenutku preuzima Udarnik iz Zablatja.

Prvostupanjsko tijelo je odbacilo žalbu i navelo da se ne mogu utvrditi nepravilnosti na susretu te se žalba Jedinstva smatra neosnovanom. Pustakovčani se nisu mirlili s tom odlukom Saveza te su žalbu uložili na drugostupanjsko tijelo, koje je u “sastavu Aleksandar Aleksovski – predsjednik, Bruno Čer – član i Zoran Kurcinak-član, nakon razmatranja žalbe NK „Jedinstvo“ Pustakovec od 07.06.2022. godine, podnesene protiv Odluke Povjerenika za natjecanje ŽNL KC-KŽ Ivana Bračka od 31.05.2022. godine broj: Ž-1/2021-22, donijela je jednoglasno” odluku kojom se smatra žalba neosnovanom, te tako potvrdila odluku prvostupanjskog tijela, a što je danas objavljeno i u službenom Glasniku.

Tako je i službeno potvrđeno da je novi prvak 4. ŽNL Udarnik iz Zablatja.