Nogomet nije najbitnija sporedna stvar na svijetu – čini se da je to ‘Večera za 5 na selu!

12. listopada 2021. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Nogomet nije najbitnija sporedna stvar na svijetu – čini se da je to ‘Večera za 5 na selu!


RTL-ov zabavni kulinarski show uspješno je započeo novi tjedan. Naime, u ponedjeljak navečer Željkinu je večeru pratilo čak pola milijuna gledatelja! Omiljeni kulinarski format ‘Večera za 5 na selu’ u ovom se tjednu odvija u Slavonskom Brodu i okolici, a sinoć se kuhalo kod domaćice Željke, čija večera bilježi visoke brojke gledanosti.

Naime, u ponedjeljak navečer Hrvatska nogometna reprezentacija igrala je važnu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru protiv Slovačke. No čini se kako nogomet možda i nije najbitnija sporedna stvar na svijetu jer je prvu ovotjednu ‘Večeru za 5 na selu’ na RTL-u u ukupnoj populaciji prosječno pratilo pola milijuna gledatelja, koji su s velikim interesom pratili koja će jela ponuditi novi kandidati te je emisija bila najgledaniji zabavni TV sadržaj u ukupnoj populaciji te večeri.

Danas je drugi dan ‘Večere za 5 na selu’ u Slavonskom Brodu i okolici, a domaćin će biti 56-godišnji Stanislav Hudi, inače veliki zaljubljenik u Egipat i staroegipatsku kulturu. Jedini ovotjedni muški natjecatelj Stanislav već se jučer pokazao kao dobar zabavljač, a večeras će pokazati hoće li svojim jelima ‘zabaviti’ nepca protukandidata i tako osvojiti visoke ocjene. Stanka oduvijek fascinira orijentalni svijet i egipatska kultura pa će danas goste dočekati egzotična jela i ambijent, a domaćin će se odjenuti u – faraona!

„Stanko bi mogao napraviti nešto novo i egzotično što još nisam probala i radujem se to kušati“, kaže Željka koja se veseli probati sva jela neobičnih naziva.

Hoće li slavonski faraon Stanko oduševiti goste svojim specijalitetima i zanimljivim stylingom – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!