NOGOMET Križevački nogometni trener Slaven Bukal u Kraljevini Saudijskoj Arabiji

13. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Sport NOGOMET Križevački nogometni trener Slaven Bukal u Kraljevini Saudijskoj Arabiji

Na slikama: Slaven Bukal s kolegama u klubu Al Tai (Bukal drugi slijeva na treningu)


Od Križevaca i Svetog Ivana Žabna, Kine i Katara do Saudijske Arabije

Poznati križevački nogometni trener i nekadašnji vrsni igrač Slaven Bukal odnedavno je na novom trenerskom poslu na Bliskom istoku, u Saudijskoj Arabiji.

Ondje je u klubu Al Tai, 2. saudijska liga, u gradu Hailu pomoćnik Dragana Talajića, jedinog hrvatskog trenera koji je osvojio azijsku Ligu prvaka, a, uz Slavena Bukala, pomoćnici su mu, također, Hrvati, Zoran Škerjanc i trener vratara Tihomir Pereković.

„Iznimna mi je čast da me jedan takav uspješan trener koji već godinama radi na Bliskom istoku uzeo u svoj stožer i da mogu raditi s njim i stjecati iskustvo od njega koji je učio od najboljeg Tomislava Ivića“- rekao je Bukal za naš portal.

Financijski je vrlo zadovoljan, kao i prvim dojmovima o gradu i uvjetima.

„Prvi dojmovi su odlični, grad Hail je 500 kilometara sjeverno od glavnog grada Riyada ,uprava je ambiciozna, kamp izvrstan s malim stadionom koji može primiti 6 tisuća gledatelja, uvjeti za trening su savršeni,grad još nismo upoznali. Sportski cilj je prva liga i napravit ćemo sve da to ostvarimo.“-naglasio je Slaven Bukal koji je, podsjećamo, bio trener u Križevcima, Svetom Ivanu Žabnu, klub Qingdao u Kini i Absolute akademiji u Kataru.

Ugovor je potpisan na jednu sezonu za Al Tai klubu. Njemu i njegovim kolegama u stručnom stožeru želimo da uspiju u naumu i uvrste se u 1. saudijsku ligu.

bukal1 bukal2 bukal3 bukal4 bukal5 bukal6 bukal7 bukal8

Maurizio Novosel

Facebook Comments