NOGOMET Iskusni Mladen Frančić novi je trener Mladosti iz Ždralova

12. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport NOGOMET Iskusni Mladen Frančić novi je trener Mladosti iz Ždralova

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL


Ono što se špekuliralo zadnjih dana sada je i potvrđeno – Mladen Frančić Franta novi je trener trećeligaša Mladosti iz Ždralova. Epilog je to nepovoljnih rezultata nogometaša Mladosti zadnjih mjesec dana.

Naime, Mladost je u prvenstvu remizirala s rivalom Bjelovarom, prije toga s Papukom u Orahovici, da bi proteklog vikenda bili poraženi na Brdu protiv izravnog konkurenta Poleta iz Svetog Martina na Muri. Isto tako, u srijedu su ispali i u prvom kolu Hrvatskog nogometnog kupa u Zagrebu.

Stoga se uprava odlučila zahvaliti sadašnjem strategu Danijelu Lovriću, koji bi trebao ostati dio trenerskog tima u Ždralovima, te imenovala iskusnog 65-godišnjeg stratega, koji je  trenirao je više nižerazrednih hrvatskih klubova, potom NK Slaven Belupo u 1. HNL te inozemne, iranski nogometni klub Fulad Ahvaz, s kojim je osvojio prvenstvo Irana u sezoni 2004./05., a bio je i trener klubova Hetteina, Al Watanija i Al Qadisiye iz Saudijske Arabije.

Mladost je trenutno i dalje vodeća momčad 3. HNL sjever sa 17 bodova, a za vrat joj pušu Radnik Križevci i Tehničar s po 16 bodova.