NOGOMET – Hrvatska reprezentativka i internacionalka Leonarda Balog iz Svetog Petra Čvrsteca igra u Austriji “Vježba na daljinu”

5. travnja 2020. Autor: prigorski.hr Sport NOGOMET – Hrvatska reprezentativka i internacionalka Leonarda Balog iz Svetog Petra Čvrsteca igra u Austriji “Vježba na daljinu”

Foto: Službena stranica SKN St. Polten i Leonarda Balog


Leonarda Balog iz Svetog Petra Čvrsteca u općini Sveti Ivan Žabno je jedna od ponajboljih hrvatskih nogometašica, reprezentativka i internacionalka koja igra u Austriji za SKN St. Polten.

Trenutačno je doma zbog prekida natjecanja, a samostalno vježba i na mjesnom igralištu koje nosi ime po njezinim pokojnom ocu Igoru Balogu.


„Doma sam dok nas ne obavijeste za dalje. Trenutačno čekamo do 13. travnja nove informacije u vezi produljenja lige, pauze i hoće li, uopće ,što biti itd. Stanje nije niti ondje najbolje, kao niti u ostalim zemljama, ali nažalost, nismo u mogućnosti išta mijenjati nego ispoštovati što svi traže i da se toga pridržavamo i, naravno, ostati doma.“-rekla nam je Leonarda Balog.

Čuje se, dakako, sa suigračicama i treninge obavljaju od doma.

„Čujemo se i pokušavamo održati što više beskontaktnih treninga. Imamo trenažni program za svakodnevno vježbanje kod kuće, a ponekad posredstvom videopoziva odradimo zajednički trening s trenericom.

Više je to zabava da se podružimo sat i pol.“-rekla nam je Leonarda Balog (27) koja je nogomet, podsjećamo, počela igrati u nekadašnjem ŽNK Plamen iz Križevaca.

Facebook Comments