Dubravec i Vršak na kraju utakmice zapaprili Bratstvu

BRATSTVO 1 (0)

TOMISLAV 2 (0)

BRATSTVO: Hat, Milošević, Sirovec, Topalović, Klasić, Hrenić, Kurek (od 70. Coi), Roščić, Szabo, Salajec, Jakupić (od 46. jug). TRENER: Damir Perić.

TOMISLAV: Kump, Raguž, Petračija, Šimunović, Selak, Sićaja, Potočki (od 88. Tkalčec), Dubravec, Mesar, Vršak, Benković. TRENER: Siniša Buđa.

KUNOVEC – Igralište Old Traford. SUDAC: Marko Dergez. POMOĆNICI: Mađerić i Bulat. STRIJELCI: 0:1 Dubravec (75), 1:1 Roščić (78), 1:2 Vršak (90). ŽUTI KARTONI: Klasić kod Bratstva, Šimunović kod Tomislava. CRVENI KARTON: Hernić kod Bratstva.

Rezultatom 1:2 gosti iz Svetog Ivana Žabna slavili su na gostovanju u Kunovcu. Ponadali su se domaći da će domaćinski osvojiti bodove, uspijevalo im je u prvom dijelu nametnuti svoju igru, no nije lopta htjela u gol. U drugom dijelu pritiskali su domaćini prema golu gostiju, no Žabnjani su na kratu iskustva zaigrali na kontre.

zanimljivost2

Iako su prvu gol priliku u drugom dijelu imali domaći, odmah je sijevnula polu-kontra prema golu Bratstva pa je Vršak pogodio stativu. Desetak minuta kasnije Potočki je probio desnu stranu Bratstva i opasno pucao po golu, no nije bilo suigrača da podmetne nogu u gol pa je lopta otišla u gol aut.

Nogometaši Tomislava su stisnuli i preko Dubravca u 75. minuti stigli vodstvo. Domaći se nisu dali, a utakmice je tek ušla u zanimljiv dio kada je Roščić tri minute kasnije izjednačio. Poraz domaćih u finišu bio je neizbježan. U 89. minuti je Hrenić pocrvenio kada je srušio gostujućeg igrača u gol prilici, a minutu kasnije Martin Vršak samo je potvrdio neodgodivo, zabio je za 1:2 i pobjedu gostiju.

bratstvo - tomislav

ke/Podravski list

foto: Nikola Wolf

prigorski.hr