NK Ban Jelačić imenovao je novog trenera seniorske momčadi. Radi se o Križevčaninu Alenu Zidariću, koji je prije vodio Hrvatski bojovnik, a imao je bogatu igračku karijeru u kojoj je nastupao za molvarsku Mladost, Radnik Križevce, Anger Steiermark, HNK Suhopolje, Vrbovec, Banovo i Lonjicu.

-U pauzi između dvije sezone došlo je do promjene u trenerskom stožeru seniorske ekipe. Nakon sjajno odrađene trenerske sezone naš Saša odlučio se posvetiti igranju i još jednom ganjaju titule najboljeg strijelca 1. županijske nogometne lige. Saši hvala od cijele ekipe na odlično odrađenoj sezoni i premašivanju postavljenih ciljeva, svi znamo koliko naš najbolji strijelac može donijeti ekipi u špici iduće sezone.
Već u prvim razgovorima naš novi trener pokazuje veliku motiviranost i jedva čeka započeti pripreme s našom ekipom koju očekuju veliki izazovi protiv financijski i igrački jakih protivnika u novoformiranoj jedinstvenoj 1. ŽNL. Prvo pojačanje novom treneru je upravo povratak jednog od najboljih strijelaca u ligi, našeg Saleta. Ziki, puno sreće u Banovu – poručili su iz NK Ban Jelačić na svojoj facebook stranici.