Prigorje je upisalo vrijednu pobjedu protiv Udarnika. Zgoditaka nije nedostajalo na utakmici. Naime, Orehovčani su slavili s 5:3. Dvostruki strijelci bili su Davor Nemčić i Ivan Slavi dok je jedan zgoditak pridodao Martin Tepeš. Hat trick upisao je Petar Jembrek, ali to nije bilo dovoljno momčadi iz Zablatja da osvoje bodove na teškom terenu u Svetom Petru Orehovcu.

Mladost Carevdar doživjela je poraz od 4:0 na gostovanju u Podravskim Sesvetama kod Drave. Dva zgoditka postigao je Saša Posavec, a po jednoga Matija Posavec i Saša Posavec.

Poraz je upisala i Mladost Veliki Raven na gostovanju u Koledincu. Domaći Jadran Galeb slavio je s 8:1. Čak pet zgoditaka postigao je Sandro Rajić, a po jednoga su dodali Paolo Coi, Leon Tržec i Matija Nemec, a Dejan Vranović zabio je autogol.

Zagorec i Rudar odigrali su neriješeno bez pogodaka, dok je Fugaplast bio uvjerljiv u Rasinji rezultatom 1:5.

NK Zagorec – NK Rudar (B) 0:0
NK Drava (PS) – NK Mladost Carevdar 4:0
NK Bilogora – NK Reka -:-
NK Prigorje – NK Udarnik 5:3
NK Jadran-Galeb – NK Mladost Veliki Raven 8:1
NK Rasinja – NK Fugaplast 1:5

nogomet prigorje udarnik02 nogomet prigorje udarnik03 nogomet prigorje udarnik04 nogomet prigorje udarnik05 nogomet prigorje udarnik06 nogomet prigorje udarnik07 nogomet prigorje udarnik08 nogomet prigorje udarnik09 nogomet prigorje udarnik10 nogomet prigorje udarnik11 nogomet prigorje udarnik12 nogomet prigorje udarnik13 nogomet prigorje udarnik14 nogomet prigorje udarnik15 nogomet prigorje udarnik16 nogomet prigorje udarnik17 nogomet prigorje udarnik18 nogomet prigorje udarnik19