NOGOMET 2. ŽNL ISTOK Robert Salaj zabio “sedmicu”, bez pobjednika u Tučeniku, porazi Slobode i Žabnice

13. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport NOGOMET 2. ŽNL ISTOK Robert Salaj zabio “sedmicu”, bez pobjednika u Tučeniku, porazi Slobode i Žabnice


Evo što se događalo na travnjacima 2. ŽNL istok Nogometnog saveza Zagrebačke županije.

Sloboda je u Gradecu poražena od Turopolja s visokih 1:4. Goste je već u 6. minuti u vodstvo doveo Šejić. Domaći se  vraćaju devet minuta kasnije, a gol je postigao Cindarić. Gosti ponovo vode od 26. minute zgoditkom Hercega. Isti igrač trese mrežu u 39. minuti,  a konačnih 1:4 postavio je Šejić u šestoj minuti nastavka.

Graničar i Mladost su u Tučeniku odigrali 1:1. Poveli su gosti zgoditkom Lutera u 17. minuti, a izjednačio je Malčić nakon samo tri minute provedene u igri u drugom poluvremenu.

Žabnica je teško poražena na domaćem travnjaku od Brcka. Domaći su poveli u 15. minuti zgoditkom Marka Gajšeka, a onda su na scenu “stigli” gosti. Za 1:1 precizan je Dominić u 37. minuti, a četiri minute kasnije zgoditkom Tomića Brcko dolazi u vodstvo.

U drugom poluvremenu gosti su potvrdili pobjedu golovima Jurete u 64. minuti i Mamića u 78. minuti.

Prava golijada viđena je u Brezinama. Naime, gostujuća Croatia slavila je s čak 1:13 (0:9). Junak utakmice je Robert Salaj koji je postigao čak sedam zgoditaka. Još su šest pridodali Valentino Salaj, Ježek (3) i Šimunović (2). Počasni pogodak za Mladost postigao je Lončar.