Nogometaši Radnika Križevci, vodeće momčadi Super Sport Druge nogometne lige, iza podneva otputovali su u Hrvace, gdje će odmjeriti snage kod istoimenog domaćina, koji je trenutno pozicioniran na osmom mjestu prvenstvene tablice.

Naime, križevačka postava otputovala je dan ranije na poprilično nezgodno i teško gostovanje. Prenoćit će u Sinju u tamošnjem hotelu. Svjesni su Križevčani da ih očekuje užarena atmosfera i prava domaćinska ekipa, a ako žele napraviti novi podvig, nemaju pravo na kiks. Toga su svjesni igrači, ali i stručni stožer, a što je potvrdio i pomoćni trener Vedran Vedriš.

-Idemo na vruće i nezgodno gostovanje. Respektiramo protivnika, znamo da su prava “domaćinska” ekipa, ali znamo što radimo, i to pogotovo u ovim teškim uvjetima rada, i što je naš cilj na toj utakmici.

nogomet gorica radnik krizevci 010

Znamo koliko možemo kada smo 100 posto fokusirani, a to pokazuju i naši dosadašnji rezultati. Ipak je to utakmica u gostima i trebamo biti oprezani, ali imamo kvalitetu i vjerujem da našom poniznošću i zalaganjem možemo još jednom razveseliti naše navijače te donijeti puni plijen u Križevce, a nadamo se i nečem više – poručio je Vedriš.

Susret se igra u subotu s početku u 13.30 sati.