Trećeligaši skupine sjever već su mjesec dana na dopustu. U nekim klubovima je više aktivno u nekima manje. Možda je najaktivnije i najprometnije u Mladosti iz Ždralova, koja ne može, s obzirom na ambicije i svojeg velikog pokrovitelja, biti zadovoljna s trenutnom pozicijom na prvenstvenoj tablici, a to je četvrta pozicija.

Tako su Ždralove napustili četvorica igrača, Mihael Mladen, Luka Povoljnjak, Ivan Sabljić i Jakov Gogić, dok su pristigli Seid Behram, Marko Guja i Hrvoje Džijan, a u najavi je dolazak i Marka Nikolića, prvog strijelca lige, koji je trenutno član Radnika Križevci.

Što se događa u križevačkom trećeligašu, gotovo je nemoguće saznati. Iza njih je sjajna polusezona, a naslov jesenskog prvaka izmakla im je u pretposljednjem kolu. Međutim, koji su daljnji planovi, osim onih koje je ukratko prezentirao na redovnoj skupštini predsjednik Darko Jambreković, a o čemu smo izvijestili ovdje, do daljnjih informacija se ne može doći.

Tajnik Dejan Pernjak odsutan je zbog obiteljskih razloga, dok je do ostalih članova uprave gotovo nemoguće dobiti informaciju. Izvršni dopredsjednik Vitomir Mijić tek je šturo poručio kako će se sve znati u narednom periodu i da će o svemu biti, kada za to dođe vrijeme, obaviješteni i mediji.

Neslužbeno smo uspjeli ipak saznati kako će prozivka najvjerojatnije biti oko 15. siječnja.

nk radnik