Jutros je na Gradskom stadionu u Križevcima održana prozivka seniorske postave NK Radnik Križevci. Budući da je trener Dražen Kemenović s mlađim kategorijama na međunarodnom turniru u Sarajevu, prozivku i prvi trening održao je pomoćni trener Ivica Švagelj, koji je zadovoljan s današnjim odazivom.

– Čeka nas intenzivan dio priprema, ali moram priznati da sam zadovoljan trenutnom kondicijom većine igrača. Drago mi je da su se u naš sastav vratili Mihael Mladen i Mihael Mačković, čime smo dobili znatna pojačanja i u obrambenom dijelu i u napadačkom. Stoga mogu konstatirati da smo zasigurno posloženija i jača momčad nego jesenas – kazao je Švagelj te dodao kako će sigurno zakomplicirati boru za vrh, a koji najavljuju brojni klubovi.

pocetak priprema nk radnik krizevci02

Ispred uprave prozivci su nazočili izvršni dopredsjednici Vitomir Mijić i Branislav Pengov te novi član uprave Ivan Vuković. Pengov je igračima zaželio puno uspjeha u pripremnom periodu i da nastave dobro raditi. Također, spomenuo je da za par dana kreću radovi na stadionu, ali to neće znatnije utjecati na rad kluba.

pocetak priprema nk radnik krizevci20

Mijić je s druge strane kazao kako prijelazni rok u klubu još uvijek nije završio.

– U srijedu će nam se na probu pridružiti japanski igrač Kohga Tsuruhara, koji bi, ako zadovolji, pokrivao lijevi bok, koji nam još uvijek malo škripi. Također, razgovaramo s još nekim igračima, ali o tome ćemo kada i ako dođe vrijeme. Od vas se traži da radite i da se borite, a na nama je da vam pružimo što je više moguće – poručio je Mijić u svojem obraćanju igračima.

pocetak priprema nk radnik krizevci19

Prozivci je nazočio i klupski fizioterapeut Zvonko Hleb, koji se nada da će imati što manje posla odnosno da će pripremni period proći bez većih ozljeda.

Spomenimo još da treningu nije nazočio prvi strijelac lige Marko Nikolić, koji je pozitivan na koronavirus, a zbog pojave simptoma koronavirusa kod kuće je ostao i Krunoslav Srbljinović.

Nastavak aktivnosti križevačkih igrača već je sutra ujutro, dok bi prema posljednjim informacijama, radovi na stadionu aktivno krenuli u utorak.

pocetak priprema nk radnik krizevci18 pocetak priprema nk radnik krizevci17 pocetak priprema nk radnik krizevci16 pocetak priprema nk radnik krizevci15 pocetak priprema nk radnik krizevci14 pocetak priprema nk radnik krizevci13 pocetak priprema nk radnik krizevci12 pocetak priprema nk radnik krizevci11 pocetak priprema nk radnik krizevci10 pocetak priprema nk radnik krizevci09 pocetak priprema nk radnik krizevci08 pocetak priprema nk radnik krizevci07 pocetak priprema nk radnik krizevci06 pocetak priprema nk radnik krizevci05 pocetak priprema nk radnik krizevci04 pocetak priprema nk radnik krizevci03