Prema novim saznanjima NK Kalnik ponovo bi trebao krenuti s radom. Naime, u petak je održana izborna skupština kluba, a na kojoj je za predsjednika izabran Ivan Car.

To je prvi korak u ponovnom oživljavanju ideje da se najvažnija sporedna stvar na svijetu igra na Kalniku. Inače, NK Kalnik natjecao se već u sustavu županijskih liga, ali svugdje je bio gost domaćin kao npr. u Bočkovcu ili Svetom Petru Orehovcu. Dugo vremena veća traje saga oko izgradnje igrališta i popratnog objekta u samom Kalniku, a novoizabrani predsjednik Car potvrdio je kako je realizacija ove dugoočekivane želje pred realizacijom.

-Zemlja je kupljena, a ponuda od izvođača radova je prihvaćena. Kalnik čeka gotovo 50 godina čeka igralište i sada će ga imati i ono što je najvažnije vraćamo se u natjecanje – ističe Car.

-Znamo da prvu polusezonu na jesen nećemo moći igrati na svojem igralištu da ne uništimo travu. Posebno nas veseli veliki interes cijelog kalničkoga kraja za izgradnjom igrališta kao i ponovnim natjecanjem u županijskog ligi – zaključio je novi prvi čovjek NK Kalnik.