Na stadionu Vlado Leščan-Duspe u Đurđevcu, u subotu se slavilo kao nikada do sada. Đurđevac ne pamti da je u jednoj natjecateljskoj sezoni imao prvake u sve tri kategorije igrača u svojem nogometnom klubu, te ponajbolje igrače i strijelce u svojim ligama, pa se ta činjenica morala dostojno i spektakularno proslaviti.

Najvjerniji navijači NK Graničara okupili su se na stadionu na kojem su i na igračima i u publici dominirale klupske crveno/crne boje, baloni, dimni efekti, trake i ostala koreografija koja prati ceremonije podjele medalja i dodjele pehara, koje se ne bi posramili ni najveći klubovi. Slavili su se naslovi prvaka u tri selekcije NK Graničara, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj koje su uspješno završile natjecateljsku sezonu i zasjele u svojim kategorijama na prvo mjesto.

Titulu prvaka osvojila je seniorska momčad u Prvoj županijskoj ligi, juniori u Prvoj hrvatskoj ligi Sjever, te selekcija kadeta koja je igrala Županijsku ligu juniora. Slavlju nogometaša i vjernih navijača, u sezoni koja je za pamćenje, na podjeli medalja i pehara pridružio se i gradonačelnik Hrvoje Janči, svojedobno i sam igrač NK Graničara.

Dobrim igrama ekipa tijekom cijele natjecateljske sezone u kojima su konkurenciju ostavili daleko iza sebe, svojim izvrsnim igrama pridonijeli su i Niko Suzić koji je proglašen najboljim strijelcem Prve hrvatske lige Sjever za juniore, te Antoliy Snozyk – Tolja koji se okitio titulom prvo topnika Prve županijske lige.

Graničar (1) Graničar (2) Graničar (3) Graničar (4) Graničar (5) Graničar (6) Graničar (7)