Nina Bojanović: Sedam godina aktivno sam se bavila plivanjem, a modelingom se planiram baviti i izvan Hrvatske

22. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Intervjui Nina Bojanović: Sedam godina aktivno sam se bavila plivanjem, a modelingom se planiram baviti i izvan Hrvatske

foto: Zdenko Balog


U petak je u zabavno-glazbenoj emisiji portala Prigorski.hr gostovala Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije Nina Bojanović.

U razgovoru s voditeljem emisije Draženom Kocijanom – Kockom otkrila je kako joj se nakon pobjede otvorilo puno vrata. – Krenula sam s modelingom, postala sam zaštitno lice Servisa Košić, ambasador Cerina koji su mi priuštili wellness i teretanu, odnosno pripreme za državno natjecanje koje će se održati u srijedu u Zagrebu.

nina2

Pohađam srednju školu u Koprivnici za nutricionista, a planiram upisati Filozofski fakultet. Škola mi je na prvom mjestu, a modeling mi je samo hobi. Planiram se modelingom baviti i izvan Hrvatske – poručila je i napomenula kako pazi na prehranu.

Na kraju razgovora Nina nije otkrila ima li dečka. -Sedam godina sam se aktivno bavila plivanjem, a u slobodno vrijeme odem u teretanu, wellness, čitam knjige i družim se s prijateljima. U horoskopu sam rak, volim SF filmove, horore i akcijske filmove – zaključila je Nina Bojanović.

nina3

Facebook Comments