U ‘Večeru za 5 na selu’ se prijavio jer se veseli novim iskustvima, a i osoba je koja se voli družiti i upoznavati nove ljude.  „Ocjene mi nisu bitne, bitno je da se dobro zabavimo“, objasnio je domaćin. Nikola je kandidate ugostio kod rodbine u kući. „Žena mi nije dala da snimamo doma“, objasnio je Nikola, a njegovim gostima to nije smetalo.

Sirove tikvice, Hajduk Nikola i Voćno veselje nazivi su jela koje je Nikola pripremio za goste, a otkrio je da će napraviti i juhu. „Ja sam s juhom baš na ‘vi’, ali mogu je pojesti ako baš moram“ komentirala je Anamarija. Nakon dočeka gostiju i zdravice svi su se zaputili za stol gdje im je domaćin servirao juhu kao toplo predjelo i pohane tikvice. „Mislim da bi tikvice same dale puno više nego s tom šunkom koju je stavio“, komentirao je Vladimir predjelo.

nikola večera (4)

Glavno jelo koje se sastojalo od pečene vratine i pire krumpira oduševilo je neke. „Podsjetilo me jelo na nešto što jedem kod bake“, opisala je Anamarija, a Marina je dodala da joj je bilo previše ulja od mesa na pireu. „Špek nisam mogao pojest do kraja jer je imao previše jak okus“, rekao je Vlado.

Desert naziva Voćno veselje – kolač od kivija sa šlagom i malinama „Za mušku osobu koja radi kolače je odlično napravio!“ komentirala je Anamarija. „Gornji dio kolača je bio super, ali je biskvit bio žilav“, složili su se svi.

nikola večera (2)

Nikola je nakon večere svoju ekipu iznenadio mješovitim KUD-om uz koji su svi zaplesali.

Anamarija je Nikoli dala ocjenu devet uz obrazloženje da nije dobio desetku samo zbog žilavog biskvita u kolaču. Vlado mu je dao sedmicu, Marina devetku, a Mirjana deset. „Ukusno je bilo i fino i potrudio se i to cijenim“, zaključila je Marija. Nikola je skupio 35 bodova pa je Marina i dalje na prvom mjestu.

Sutra kuha Anamarija, a što će oduševiti goste gledatelji će doznati od 20.15 sati.