NIKAKO NA ZELENU GRANU Jakšić: ‘Bolje baratam brojkama nego vi’; Suvalj: ‘Pogledajte vi svoj izborni program pa vidite u kojem ste ga postotku ostvarili’

13. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno NIKAKO NA ZELENU GRANU Jakšić: ‘Bolje baratam brojkama nego vi’; Suvalj: ‘Pogledajte vi svoj izborni program pa vidite u kojem ste ga postotku ostvarili’


Na 26. sjednici Gradskog vijeća Grada Koprivnice opet je zaiskrilo između Mrežinog Ivice Suvalja i gradonačelnika Mišela Jakšića.
Vijećnik Suvalj prvo je upitao Jakšića gdje je stala izgradnja šetnice uz potok te se osvrnuo i na zaduženost Grada koje je prema njegovim riječima bila do kraja prošle godine 40 milijuna kuna.

– Možda nisam dobro upoznat, no je li u međuvremenu otplaćeno 30 milijuna kuna – upitao je Suvalj Jakšića.

– Ja sam rekao najsvježije i najtočnije podatke i bolje baratam s njima nego vi. Ako su šetnice najveće omaške iz predizbornog programa blago nama. Mi jesmo pokrenuli tu priču uz kritike da odustanemo, no ako imamo konsenzus na gradskom vijeću da se vratimo u tu priču zašto ne – uzvratio je Jakšić.

Na to Suvalj je tražio repliku.
– Možete si uzet za pravo da malo bolje baratate brojkama nego ja koji sam teolog. Pogledajte vi svoj izborni program pa vidite u kojem ste ga postotku ostvarili – sarkastičan je bio Suvalj.

Na Suvaljev komentar Jakšić je opet replicirao.
– Ponosan sam koliko ste opterećeni mojim likom i djelom. Ja vas pozivam da radite sve što vas je volja, u konačnici nije da to ne radite.

Sretno vam bilo na tom putu. Ja neću ulaziti u duboke analize, nisam toliko fasciniran sobom. Ostavljam vama prostor za vaš dojam i pogled – za kraj kazao je Jakšić.

Facebook Comments