Nezavisni Željko Lacković poručio: ‘Birajmo domaće ljude bez obzira na stranačke liste’

29. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Nezavisni Željko Lacković poručio: ‘Birajmo domaće ljude bez obzira na stranačke liste’


Jučer na svojoj Facebook stranici nezavisni saborski zastupnik Željko Lacković najavio je kako i u ove izbore kreće samostalno kao nezavisni kandidat.

Svojim biračima Lacković je poručio kako preferencijalnim glasovanjem građani mogu izabrati u Hrvatski sabor one predstavnike koji najbolje zastupaju interese birača.

– Osobno sam zagovornik da biramo domaće ljude bez obzira na stranačke liste. Nađite čovjeka koji živi, radi i djeluje u vašoj sredini i dajte mu povjerenje, jer sutra oni će svi lakše braniti interese zajednice iz koje dolaze – poručio je Lacković te istaknuo kako će tijekom ove kampanje poduzeti sve kako bi što veći broj ljudi izašao na birališta.

– Mladi su najvažniji, oni moraju osjetiti da je snaga, moć primjene u njihovim rukama. Zato smo odgovorni svi mi, političari i roditelji, zato roditelji povedite svoju djecu na birališta da ih sutra ne bi vodili na kolodvore i aerodrome – zaključio je Lacković.

mm/prigorski.hr