U subotu, oko 15 sati na državnoj cesti D-3, između Čakovca i Štefanca, policijski službenici Policijske uprava međimurske, uočili su osobni automobil, zagrebačkih registarskih oznaka.

Prilikom pokušaja zaustavljanja, suvozač je izašao iz automobila te se dao u bijeg. Tijekom bijega odbacivao je nepoznate predmete, ali su ga ubrzo sustigli policijski službenici te ga uz primjenu sredstava prisile uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Pregledom i preliminarnim testiranjem sadržaja odbačenih predmeta, utvrđeno je da se radi o dva PVC paketa. Jedan paket bio je ispunjen drogom marihuanom ukupne mase 1.055 grama, dok je drugi bio ispunjenom tabletama droge ecstasy ukupne mase 407,8 grama.

Droga 1

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 26-godišnjak s područja grada Zagreba, počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je uz podnošenje kaznene prijave nadležnom držanom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, izvijestili su iz policije.