Muškaraca iz Njemačke pet puta je pregazio vlak, no on je preživio.

Kako piše vecernji.hr, u subotu navečer je nekoliko vlakova na željezničkoj postaji Bergedorf u blizini Hamburga pregazilo muškarca. Strojovođa vlaka je u jednom trenutku na tračnicama primijetio muškaraca i alarmirao spasioce.

S ozljedama opasnim po život muškarac je prevezen u bolnicu. Iz policije je navedeno kako je strojovođa muškarca na tračnicama primijetio oko 3.18 sati. Navodno su ga prije toga udarili i drugi vlakovi, ali nitko od drugih strojovođa nije primijetio da se između tračnica nalazi muškarac.

U pomoć unesrećenom muškarcu stigle su hitne službe kao i policija. Hitne službe su isključile struju na peronu, te su muškarcu pružile prvu pomoć. Kako navode mediji, 40-godišnji muškarac je bio pri svijesti kad su stigli djelatnici Hitne.

Muškarac je prevezen u bolnicu, gdje mu je amputirano bedro. Kako je izvijestila policija, nadzorne kamere su zabilježile nesreću. Oko jedan sat ujutro muškarac je došao na peron, a nedugo nakon toga je pao na tračnice. Pretpostavlja da je bio pijan te da je nekoliko sati ležao na tračnicama prije nego što ga je spazio strojovođa, navodi Večernji.