Nestala Indira (15) kod Bjelovara. Otac: ‘Otišla je kod susjede odnijeti kutiju od jaja, od tada joj se gubi svaki trag’

5. siječnja 2022. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Nestala Indira (15) kod Bjelovara. Otac: ‘Otišla je kod susjede odnijeti kutiju od jaja, od tada joj se gubi svaki trag’

Bjelovar.live


U nedjelju, 2. siječnja, nestala je 15-godišnja Indira Radanac iz Prgomelja, mjestu nadomak Bjelovara, prenosi vecernji.hr.

Nestanak je prijavljen PU bjelovarsko-bilogorskog, međutim Indira još uvijek nije pronađena. Njen otac Nenad u očaju je zatražio pomoć od lokalnog portala bjelovar.live kojima je ustupio fotografiju nestale kćeri i ispričao što se dogodilo prije nestanka.

– Indira je otišla kod susjede koja stanuje u drugoj kući od naše. Išla je odnijeti kutiju od jaja. Međutim, do susjede nije stigla i to smo naknadno doznali, a od tada joj se gubi svaki trag – kazao je utučeni otac Nenad.

Otkako je nestala, mobitel joj je isključen. Otac je opisuje kao djevojku visoku 160 centimetara koja ima kestenjastu, ravnu kosu, zelene oči, sitnije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu od skaja s kapuljačom, ljubičaste tajice i visoke tenisice zlatno-bijele boje.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].