Velika tuga u obitelji Gudić iz križevačkog sela Povelića. Dvogodišnja djevojčica Lara izgubila je život pod kotačima traktora.

Trenutak nepažnje i djevojčica je završila pod traktorom kojim je upravljao tata Dražen.

Obitelj Gudić  ima 13 članova i 9-ero djece. Pisali smo o vrijednoj obitelji koja se bavi poljoprivredom, govedarstvom – mljekarstvom s 25 krava. Uistinu su ponos Hrvatske i svaku kunu zaradili su teškim i  mukotrpnim radom na zemlji.

Policijski službenici Policijske postaje Križevci izvijestili su kako je provedeno kriminalističko istraživanje nad 41 – godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Sumnja se da je osumnjičeni jučer, 11. travnja, oko 18.30 sati, u dvorištu obiteljske kuće na križevačkom području traktorom pregazio dijete (2018.), koje je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminulo.

Očevid je obavio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva Bjelovar uz stručnu pomoć policijskih službenika.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok se na okolnosti događaja provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

U redakciju portala primili smo brojne izraze sućuti. Jedna obitelj napisala je “Molimo za djevojčicu i obitelj”.

Počivala u miru