Kad se policija, tužiteljstvo i sud umiješaju u ionako nesređene odnose u jednoj obitelji, onda se dogodi kaos. Tako bi se mogla opisati nedavna događanja u jednoj obitelji u Krapinskim Toplicama, piše zagorje.com.

Žena je u srpnju ove godine policiji prijavila supruga da joj prijeti i govori da će kupiti pištolj i ubiti njihova susjeda s kojim ga ona, kako on tvrdi, vara. Sud je povjerovao ženi koja je priznala da joj je 34 – godišnji muž jako ljubomoran otkad radi u inozemstvu te da dosta pije alkohol.

Općinski sud u Zlataru odredio je muškarcu mjere opreza, udaljio ga od kuće i ženi se ne smije približiti na manje od 100 metara. No, u kolovozu ga je opet prijavila pa su mu mjere opreza zamijenjene sa istražnim zatvorom.

No, utvrđeno je da su muž i žena cijelo vrijeme bili u kontaktu. I, ne samo to. Žena se prije nekoliko dana spakirala i otišla s troje maloljetne djece u Austriju. Za pretpostaviti da je otišla mužu.

Sud je zaključio da je njihov odnos nestabilan te da je i “žrtva prevrtljiva i na neki način ovisna” o mužu kojeg stalno prijavljuje. No. ipak su mu odredili zatvor.