Nedeljko, Ivica, Željko i Zvonimir – oni su najbolji križevački motociklisti

11. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Nedeljko, Ivica, Željko i Zvonimir – oni su najbolji križevački motociklisti


Više stotina motociklista i biciklista sudjelovalo je danas na moto i biciklističkom druženju u Križevcima koje tradicionalno upriličuje AMK i MK Križevci zajedno s Križevačkom udrugom biciklista i Policijskom postajom Križevci.

Dodijeljena su priznanja najboljim motociklistima, vozačima automobila i biciklistima.

Nagrade za najmotocikliste primili su Nedeljko Sokač, Ivica Sokač, Željko Pavleković i Zvonimir Pavlić.

Nedeljko Sokač iz Dijankovca rekao je kako motor vozi od 1992. godine. -Puno kilometara je iza mene i volim druženja na motoru. Godišnje prijeđem 10 tisuća kilometara, a vozim po Hrvatskoj, Bih, Sloveniji i Mađarskoj – kazao je Nedeljko Sokač.

Ivica Sokač iz križevačkog naselja Peska kazao je kako motor vozi od 80-ih godina. – Bilo je puno kilometara, ali i padova. Tih 80-ih sam se skoro i profesionalno bavio motociklizmom – rekao je Ivica Sokač.

najmotociklisti2

Željko Pavlekovic iz Apatovca je napomenuo kako motor službeno vozi od 1992. godine. -Najdraža ruta koju sam vozio bila mi je Križevci Dubrovnik, a trebalo mi je nekih 8 sati s ručkom do cilja. Pratnja mi je uglavnom supruga ili prijatelji. Supruga je i danas ovdje sa mnom – kazao je Željko Pavleković.

Zvonimir Pavlić iz Križevaca je također primio nagradu za najmotociklistu. -Prvi motor mi je stigao 1982. godine, a danas vozim uglavnom na kraće relacije – poručio je Zvonimir Pavlić.

Facebook Comments


[ssba]