Još nemate vozačku dozvolu i želite naučiti voziti? Ovo je ponuda za Vas! Napravite prvi korak i to brzo, jer samo u petak 26.11.2021 godine. iskoristite posebnu Black Friday ponudu!

B kategorija za samo 5.332,50kn umjesto 5.925,00kn + liječnički pregled 450kn GRATIS – UŠTEDA: 1.042,50kn!

Ponuda uključuje školarinu za polaganje B kategorije u Autoškoli Instruktažni centar Križevci (30 sati teoretskog dijela nastave + 35 sati vožnje + 1 sat korištenja vozila na ispitu).

Tijekom pohađanja autoškole, osposobljavat ćete se iz tri nastavna predmeta:

Prometnih propisa i sigurnosnih pravila – 30 nastavnih sati
Pružanja prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nesreći – 9 nastavnih sati
Upravljanje vozilom – 35 nastavnih sati

U ovoj ponudi, cijena uključuje vožnju standardnim automobilima Volkswagen, Hyundai i Toyota te automobilima s automatskim mjenjačem Mercedes i Mitsubishi.

Važne napomene

Upisati se može sa 17 godina i 6 mjeseci, a najmanja starosna dob za polaganje završnog ispita je 18 godina.

Prije 18. godine možete proći obuku i položiti ispite iz Prometnih propisa i Pružanja prve pomoći, a ispit iz Upravljanja vozilom polažete s navršenih 18 godina starosti.

B kategorija vrijedi za motorna vozila, osim vozila AM, A1, A2, F i G kategorije čija najveća dopuštena masa ne prelazi 3500 kg i koja su konstruirana i dizajnirana za prijevoz ne više od 8 putnika ne računajući sjedalo za vozača.

Nadoplate za ispite: tečaj prve pomoći za B kategoriju (450 kn), ispiti iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila (147,50 kn) te pružanja prve pomoći (118,75 kn), ispit upravljanja vozilom (236,25 kn);

Autoškola Instruktažni centar Križevci osposobljava kandidate za vozače vozila AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE i D kategorije na svojim vozilima.

Također, autoškola posjeduje i polivalentno opremljeno vozilo za osposobljavanje osoba s invaliditetom za vozače vozila B kategorije.

U centru se provode ispiti i osposobljavaju vozači za tzv. KOD 95 u početnoj i periodičnoj izobrazbi za prijevoz putnika i tereta.

Više od 50 godina rada u obrazovanju i osposobljavanju, garancija je kvalitete!

Za sva pitanja i dodatne informacije posjetite Instruktažni centar Križevci na adresi Franje Račkoga 4 Križevci ili se javite na e-mail: [email protected] ili telefon: 048/ 681 577.