Natjecatelji ‘Večere za 5 na selu’ stat će pred stručni žiri showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!

27. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Natjecatelji ‘Večere za 5 na selu’ stat će pred stručni žiri showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!

Tri, dva, jedan - kuhaj!


Bednjanski youtuber Dario Oreški, Marija Benjak iz mjesta Pušćine, Antun Rašić iz Varaždina te Zoran Kramarić iz Kutine nakon kuhanja večere u svom domu, okušat će se u novoj kulinarskoj avanturi na setu popularnog showa.

U osmoj sezoni emisije ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ na kulinarskim audicijama „naslijepo“ pojavit će se i neka poznata lica iz prethodnih sezona ‘Večere za 5 na selu’.

Najpoznatiji među njima bit će svakako mladi youtuber iz Bednje, Dario Oreški, kojeg su gledatelji sigurno upamtili po njegovim ukusnim, ali i neukusnim šalama za vrijeme večere.

No, mladić na audiciju neće doći sam, već će stići u pratnji umirovljenice Marije Benjak koju je upoznao u showu ‘Večera za 5 na selu’, gdje su se dobro slagali, pa su se odlučili okušati kao kulinarski par.

Uz njih, pred stručni žiri u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka na audicijama će stati i simpatični umirovljenik Antun Rašić iz Varaždina, kojemu su kuhanje i pisanje recepata neke od glavnih zanimacija.

U ‘Večeri za 5 na selu’ Antun je ostao zapamćen po tome što je svojim gostima ponudio čak tri glavna jela – piletinu u gorgonzoli, lungić u pikantnom umaku sa špeclama te domaće kobasice s krumpirom, objašnjavajući da im je želio pripremiti pravi švedski stol. Umirovljenik se nada kako žiri voli puno jesti jer on voli dobro i obilno kuhati.

Željki, Ivanu i Tomislavu predstavit će se i roštilj-majstor Zoran Kramarić iz Kutine koji osim dobrog komada mesa voli pripremati i vlastiti specijalitet – soparnik. Zoran se ne boji konkurencije i vjeruje u svoje kulinarske sposobnosti te se nada ostanku u showu.

Facebook Comments