Natjecatelji Streljačkog športskog kluba Podravka uspješno su završili sezoru

12. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport Natjecatelji Streljačkog športskog kluba Podravka uspješno su završili sezoru


Nastupom na Prvenstvu Hrvatske u gađanju ISSF zračnim oružjem za kadetske, na streljani u Solinu, kategorije natjecatelji Streljačkog športskog kluba Podravka uspješno su završili sezoru 2019/2020.

Gregor Gašparić nastupio je u disciplini ISSF zračnog pištolja otpucavši 175 krugova i osvojivši naslov državnog prvaka u kategoriji mlađih kadeta, te plasman u gađanje najboljih osam kadeta Hrvatske.

– Nakon uzbudljivog finala najboljih osam hrvatskih kadeta, Gregor Gašparić sa 215,8 krugova otpucanih zlatnoj medalji u konkurenciji mlađih juniora pridodao je i srebrnu medalju u konkurenciji kadeta – izvijestio je Renato Kovačić.

PH-ISSF-Kadetsko-Solin-2020

U disciplini ISSF zračne puške nastupio je Luka Jambreuš koji je odličnim nastupom o osnovnom meću otpucao 206,3 kruga postavivši novi državni rekord. Ovim rezultatom Luka Jambreuš je treću godinu za redom rušio vlastiti državni rekord vlastiti državni rekord iz prethodne godine.

U finalnom gađanju najboljih osam kadeta u disciplini ISSF zračne puške Luka Jambreuš nije dozvolio iznenađenja i od prvog do posljednjeg diabola povećavao je svoju prednost pred konkurentima da bi konačnim rezutatom od 245,8 krugova postavio novi državni rekord finalnih gađanja i osvojio naslov kadetskog prvaka države.

PH-ISSF-Kadetsko-Solin-2020

Osvajanjem još jednog naslova državnog kadetskog prvaka i postavljanjem dva nova državna rekorda Luka Jambreuš na najbolji mogući način zavrpio je svoje nastupe u sezoni 2019/2020..

Kadetska ekipa S.Š.K.-Podravka u sastavu Dinko Blažek, Dominik Trtanj i Luka Jambreuš otpucala je 579,5 krugova osvojivši ekipno drugo mjesto na Prvenstvu Hrvatske.

PH-ISSF-Kadetsko-Solin-2020

Dinko Blažek otpucao je 180,5 krugova plasiravši se na tridesetdeveto mjesto u konkurenciji kadeta. Domnik Trtanj ostvario je plasman na deseto mjesto u konkurenciji mlađih kadeta rezultatom od 188,o krugova te plasman na trideseto mjesto u konkurenciji kadeta.

PH-ISSF-Kadetsko-Solin-2020

Facebook Comments