NASTAVLJA SE VAL DOBROTE I mlada nogometna reprezentacija Hrvatske pomoći će Karlu Sokaču

3. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Križevci NASTAVLJA SE VAL DOBROTE I mlada nogometna reprezentacija Hrvatske pomoći će Karlu Sokaču


Mladi i iznimno daroviti vratar NK Radnik Križevci Karlo Sokač teško je ozlijeđen na Silvestrovo u prometnoj nesreći u Križevcima.

Ozlijeđeni su mu vratni kralješci, oduzete noge i lijeva ruka i podvrgnut je operacijskim zahvatima u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Draškovićevoj u Zagrebu.

Nakon gotovo mjesec dana provedenih u bolnici Karlo je nastavio svoj put oporavka u Varaždinskim Toplicama.

-Od 27. siječnja do 31. srpnja Karlo je bio u Varaždinskim Toplicama i to je pokrio HZZO. Nakon toga do 28. kolovoza platili smo oko 17,500,00 kuna. Dan boravka iznosi 620 kuna. Sad smo uplatili još za 6 dana. HZZO ga je skinuo s liječenja uz pojašnjenje da kod Karla nema napretka, a s tim se nisam mogao složiti – rekao nam je prije tjedan dana Karlov otac Davor.

U međuvremenu su Karlu financijski pomogli i nogometaši Dinama, a danas je stigla još jedna sjajna vijest za Karla. Naime, pomoći će mu i mlada hrvatska nogometna reprezentacija.

-Reprezentacija U-21 se priključila i financijski odlučila pomoći Karlu za ostanak na fizikalnim terapijama u Varaždinskim Toplicama. Nikola Mora je odlučio pomoći i s oduševljenjem je proširio vijest u svlačionici i svi su odlučili pomoći Karlu. Iz U-21 reprezentacije s Karlom su u Dinamu igrali David Čulina, Ivan Dulček i Dominik Kotarski – rekao nam je tata Davor.

Varaždin: Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo U21, Hrvatska - Grčka

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

Karlu se može pomoći uplatom na njegov žiro račun u Zagrebačkoj banci HR42 2360000 32489916159. Karlova adresa je Kalnička 64, 48260 Križevci.

Za uplate izvan Hrvatske dobro će doći i podaci SWIFT: ZABAHR 2x, VAT BROJ: HR92963223473.

Facebook Comments