Namjerno udario 36-godišnjaka, vozio ga na haubi pa nakon toga izazvao još jednu prometnu nesreću

21. srpnja 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Namjerno udario 36-godišnjaka, vozio ga na haubi pa nakon toga izazvao još jednu prometnu nesreću

Ilustracija/G. Obran


PU zagrebačka priopćila je kako je u srijedu, 21. srpnja oko 00.30 sati u Zagreba, na križanju Ulice Tome Mikloušića i Ulice Nova Ves, nepoznati počinitelj upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka te se dovezao u blizinu 36-godišnjaka, s kojim se ranije verbalno sukobio, a koji je u tom trenutku prelazio kolnik.

Nakon što je naglo ubrzao vožnju, vozilom je podigao 36-godišnjaka na poklopac motora i tako sljedećih nekoliko metara nastavio vožnju, nakon čega je oštećeni pao na tlo.

Liječnička pomoć  mu je pružena na mjestu događaja gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Naknadno, na stazi Zmajevac, sa sjeverne strane zdravstvene ustanove, pronađeno je vozilo koje se dovodi u vezu s navedenim događajem.

Naime, tamo je vozač navedenog automobila, 35-godišnji muškarac, izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Muškarac je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,81 g/kg u organizmu, zbog čega je smješten u posebnu jedinicu za zadržavanje do otrežnjenja.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Facebook Comments