Dolaskom novog predsjednika Uprave Hajduka Lukše Jakobušića nastavljaju se smjene u redovima splitskog kluba. Prvo je otišao Mario Stanić, koji je bio savjetnik za sportsku politiku prethodnom predsjedniku Uprave Marinu Brbiću, a sada je otišao i sportski direktor Ivan Kepčija, koji u klub došao zajedno sa Stanićem.

U srijedu je Hajduk na svom internetskom portalu objavio da Ivan Kepčija od danas više nije sportski direktor Hajduka te da iz kluba odlazi nakon sporazumnog raskida. Kepčija je funkciju prvog čovjeka struke obavljao od prosinca 2019. godine.

“Bila je čast biti dio kluba te se zahvaljujem ljudima koji su mi pružili priliku i povjerenje. Unatoč predsjednikovoj želji da nastavimo suradnju, osjetio sam da je trenutak za odlazak te stoga i predložio sporazumni raskid ugovora. Želim se zahvaliti svima na pruženoj suradnji te zaželjeti klubu puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i natjecanju”, rekao je Kepčija u priopćenju na Hajdukovom internetskom portalu.

Novi predsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić prošlog je tjedna na svom predstavljanju javnosti istaknuo da je odgovornost na njemu, te da neće čekati Nadzorni odbor da bi donosio odluke. Tada je napomenuo da je uloga Nadzornog odbora da nadzire, a ne da upravlja.

(Hina)