Nakon šest mjeseci stanke organizirana nova akcija Socijalne samoposluge

7. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Nakon šest mjeseci stanke organizirana nova akcija Socijalne samoposluge


Nakon šest mjeseci, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u ponedjeljak 7. rujna 2020. godine organiziralo i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC.

– Akcija je provedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka stožera, a posebno su nas razveselili naši sugrađani koji su s velikim odobravanjem i zadovoljstvom dočekali ponovno pokretanje akcije prikupljanja donacija. Uz velikodušnu pomoć naših vrijednih volontera koji su i ovaj put dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno oko 109 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 8 komada higijenskih potrepština – poručili su iz Crvenog križa.

Sve donacije sugrađana, koji su i ovaj put bili darežljivi, bit će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu, pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

– Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7 – napomenuli su.

KTC 5 KTC 4 KTC 2 KTC 1