NAKON DVA MJESECA Pronašli vozača koji je udario biciklistu i pobjegao

23. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika NAKON DVA MJESECA Pronašli vozača koji je udario biciklistu i pobjegao


Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom 10. prosinca 2020. godine, oko 18 sati, u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara izazvao 40-godišnji vozač, upravljajući teretnim automobilom Fiat srpskih registarskih oznaka.

Tom prilikom 19-godišnji vozač bicikla je zadobio teške tjelesne ozljede, dok je vozač teretnog vozila napustio mjesto događaja, ozlijeđenoj osobi nije pružio pomoć i nije o prometnoj nesreći izvijestio policiju.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Nepružanja pomoći i Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu protiv vozača je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Podsjetimo, 10. prosinca, oko 18 sati, u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač nepoznatim vozilom udario biciklistu koji je odbačen u desni putni jarak. Biciklista je ozlijeđen, a nepoznati vozač je vozilom napustio mjesto događaja.

Facebook Comments