Hrvatska javnost, zahvaljujući društvenim mrežama i medijima, nedavno je saznala za najzgodnijeg hrvatskog liječnika, anesteziologa Josipa Kovačevića, virtualnog slamatelja ženskih srca.

Sada je red došao da Hrvatska dobije i najzgodniju liječnicu, a mi smo ju u kratkom roku i pronašli, javljaju iz RTL-a.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Mestric (@petramestric)

”Friško” diplomirana liječnica Petra Meštrić jedna je od onih žena koja ruši predrasude i uživa u tome, htjela je biti glumica, ali je prevladala ljubav prema društvenim mrežama i medicini te danas razmišlja u nešto drugačijem smjeru.

Iako kažu da je Medicinski fakultet jedan od najtežih, gradivo kompleksno i opširno, a mnogi još na prvoj godini zbog zloglasne anatomije odustanu, Petra je jedna od rijetkih studentica kojoj učenje nije zadavalo pretjerano jake glavobolje. Barem ne toliko jake da u nekom trenutku odustane!

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Mestric (@petramestric)

I dok je punih šest godina vrijedno radila na tome da jednog dana dođe do stručnog zvanja doktora medicine, najzgodnija doktorica svaki slobodan trenutak koristila je za maksimalno uživanje. U tom razdoblju je hostesirala jer, kako kaže, zarada nije loša, izlazila je po luksuznim restoranima i noćnim klubovima, partijala, a imala je vremena posvetiti se obitelji i prijateljima. No, krenimo redom…

doktorica

”Jako sam sretna i zahvalna zbog titule ‘najzgodnija liječnica’. Znam da je ljepota u oku promatrača, ali jako mi laska što su me mediji tako prozvali. Medicina mi je bila jedna od opcija kod upisa na fakultet. Izbor mi je također bila i gluma na Akademiji, ali nažalost, nisam upala pa je Medicinski fakultet došao kao logičan i jedini izbor. Također, to je bila velika želja mojih roditelja”, priča simpatična Petra pa otkriva kako izgleda jedan dan studenta na Medicinskom fakultetu.