­čľ╝´ŞĆ Najuspje┼ínijim poduzetnicima Zagreba─Źke ┼żupanije plaketa ÔÇ×Zlatna kunaÔÇť

14. listopada 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno ­čľ╝´ŞĆ Najuspje┼ínijim poduzetnicima Zagreba─Źke ┼żupanije plaketa ÔÇ×Zlatna kunaÔÇť


KLIMAOPREMA d.d. iz Samobora u konkurenciji velikih trgova─Źkih dru┼ítva, Axilis d.o.o. iz Bregane u konkurenciji srednjih trgova─Źkih dru┼ítava te FILIPMETAL&PARTNER d.o.o. iz Velike Gorice u konkurenciji malih trgova─Źkih dru┼ítava dobitnici su plaketa ÔÇ×Zlatna kunaÔÇť koje im je za postignute poslovne rezultate u 2020. godini dodijelila Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb.

Kriteriji za dodjelu plakete su pokazatelji likvidnosti, zadu┼żenosti, profitabilnosti, pove─çanje zaposlenosti, poslovni prihodi, snaga poduze─ça, materijalna i nematerijalna imovina…

srednje_trgovacko_drustvo_axilis_cudina_josipa_i_klasic.jpg__648x432_q85_subsampling-2

U ime ┼Żupanije sve─Źanosti dodjele plaketa prisustvovao je zamjenik ┼żupana Ervin Kolarec. ÔÇ×U okolnostima pandemije i dvaju potresa, ┼Żupanija je sna┼żno stala uz svoje poduzetnike dodijeliv┼íi im u ove dvije prethodne godine gotovo 24 milijuna kuna bespovratnih potpora ┼íto se zasigurno pozitivno odrazilo i na zaposlenost i poslovanje poduzetnikaÔÇť, naglasio je Kolarec dodav┼íi da su ┼żupanijski poduzetnici ÔÇ×vitalna ┼żila kucavicaÔÇť ┼żupanijskog gospodarstva.

ervin_kolarec.jpg__648x432_q85_subsampling-2

ÔÇ×Zahvaljuju─çi njihovim rezultatima mi smo u mogu─çnosti graditi ┼íkole, ceste i op─çenito podizati kvalitetu ┼żivota svih stanovnika na┼íe ┼żupanijeÔÇť, rekao je Kolarec ─Źestitav┼íi pritom svim ovogodi┼ínjim laureatima.

Osim poduzetnika s podru─Źja Zagreba─Źke ┼żupanije priznanja su dobili i poduzetnici s podru─Źja grada Zagreba: KON─îAR ÔÇô distributivni i specijalni transformatori d.d. u konkurenciji velikih trgova─Źkih dru┼ítva, NANOBIT d.o.o. u konkurenciji srednjih trgova─Źkih dru┼ítava te GAMEPIRES d.o.o. u konkurenciji malih trgova─Źkih dru┼ítava.

vitomir_klasic.jpg__648x432_q85_subsampling-2

“Trebalo se preko no─çi prilagoditi novim uvjetima i ostati na nogama, proizvoditi i plasirati te pobrinuti se za sigurnost radnika. Za to su trebale vrhunske sposobnosti upravljanja poslovnim procesima i usmjeravanja razvoja, stoga su dana┼ínje nagrade tim vrjednije”, rekao je Predsjednik HGK ÔÇô Komore Zagreb Vitomir Klasi─ç.

tomislav_rados.jpg__648x432_q85_subsampling-2 vanja_burul.jpg__648x432_q85_subsampling-2 veliko_trgovacko_drustvo_klimaoprema_sergio_galosic_i_kolarec.jpg__648x432_q85_subsampling-2 1_malo_trgovacko_drustvo__filipmetal__partner_cackovic_goran_i_viduka.jpg__648x432_q85_subsampling-2 luka_korlaet.jpg__648x432_q85_subsampling-2