18. lipnja ženi se omiljeni Dinamov golman, a Jutarnji list doznaje još detalja o, kako se čini, jednoj od najluksuznijih svadbi koja se sprema ovoga ljeta.

Proslava vjenčanja Dominika Livakovića (27) i njegove voljene Helene Matić (27) trajat će dva dana i bit će u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima.

Par koji najviše uživa u zajedničkim šetnjama sa psom i druženju s prijateljima u intimnijem krugu te nije poznat kao ‘noćne ptice’, svoj najljepši dan ipak su odlučili proslaviti glasno i na ‘visokoj nozi’. Njihovi gosti će na Jadranu provesti divan vikend, a tko želi moći će koristiti wellnes.

Smješten uz rub mora, s pogledom na more i otoke, lako je dostupan autocestom i blizu međunarodnog aerodroma, pa je idealan odabir za proslavu velikih životnih događanja, stoji u opisu na stranicama resorta.

Popis uzvanika je velik, a među njima su i Livakovićevi kolege Mateo Kovačić i supruga Izabel, Luka Modrić i Vanja, kojem će odlazak na svadbu biti posebno zgodan jer u Petrčanima imaju vilu. Doći će i Šime Vrsaljko, koji je Livakoviću i zadarski susjed. Zaljubljenom paru pjevat će trenutno iznimno popularni Petar Grašo i Saša Matić, inače ‘rasprodani’ mjesecima unaprijed.

Dominik je rodom iz Zadra, a ljubav prema svome kraju je prenio i na zaručnicu, tako da čim uhvate slobodne dane ‘bježe’ na more. Tako su 2020. čim je počeo lockdown najviše vremena proveli s Dominikovom bakom koja živi sama u Privlaci. Na kraju su tamo bili nekoliko mjeseci.

– Ona ima veliki vrt i životinje pa smo joj pomagali, skupljali smo jaja, brali šparoge i kosili travu. Bilo nam je odlično – rekla je Helena u intervjuu.

Lijepa mladenka je već dogovorila i proslavu djevojačke i rođendana u svibnju u zagrebačkom restoranu Okrugljak.

Par je u vezi od 2017. kad su ih upoznali zajednički prijatelji, a Livaković je prošlog ljeta Helenu zaprosio. Još prije zaruka je rekao da je ona njegova najveća podrška i da ako i promijeni klub, jedino što je važno je da njegova draga ide s njim, piše Jutarnji.