NAGRADA KRIŽEVACA 2020 Ivan Višak: Nadam se da ću ove godine osvojiti zlatnu kacigu

18. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Intervjui NAGRADA KRIŽEVACA 2020 Ivan Višak: Nadam se da ću ove godine osvojiti zlatnu kacigu


U nedjelju će se održati još jedna moto utrka ulicama grada Križevaca, a čiji je domaćin AMK Križevci. Na konferenciji za medije, a koje je održana u srijedu, svoja očekivanja podijelio je i vrsni križevački motociklist Ivan Višak, a koji će nastupiti u disciplini brzinci 600 SST.

-Svako godine trema je sve veća, a i očekivanja su takva. Jako sam zadovoljan da će se utrka, s obzirom na taj Covid, održati i nadam se da će se cijelo prvenstvo odvoziti do kraja. – kazao je Višak i dodao kako je jako uzbuđen zbog nedjeljne utrke.

-Razmišljao sam i da vozim klasu 1000. Međutim, otac je potegnuo ručnu i rekao da su neke stvari ipak važnije u životu. -slikovito se izrazio Višak.

-Nadam se da će nas više biti u borbi za prvo mjesto. Ove godine nema Luce Tommasinija, koji je odlično prošle godine vozio i u jakoj je formi, dok ja nisam bio, ali sam na kraju pobijedio. Vidjet ćemo kako će biti u nedjelju. – kazao je Višak.

-Koncentriram se ovo prvenstvo samo na klasu 600 i lovu tu zlatnu kacigu, koja je jedno lijepo priznanje i volio bih doći do toga. -zaključio je Višak te pozvao sve u nedjelju na utrku, čiji program kreće u 14 sati.

Facebook Comments