Nacionalni kviz za poticanje čitanja i Škola brzog čitanja i mudrog učenja: ‘Osvojite stipendiju za školovanje u navedenoj školi’

9. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Nacionalni kviz za poticanje čitanja i Škola brzog čitanja i mudrog učenja: ‘Osvojite stipendiju za školovanje u navedenoj školi’


Škola brzog čitanja i mudrog učenja ove godine, u suradnji s Ministarstvom kulture i Knjižnicama Grada Zagreba sudjeluje u kvizu “Razlistaj se” u Mjesecu hrvatske knjige, u kojem možete osvojiti stipendiju za školovanje u navedenoj Školi.

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja ovogodišnji je ponosni sponzor Nacionalnog kviza za poticanje čitanja koji se već 23 godine organizira u okviru Mjeseca hrvatske knjige, a čiji je pokrovitelj Ministarstvo kulture. Naša Škola sudjeluje s jednim školovanjem za svako od prva tri mjesta koje podrazumijeva šestomjesečni program Brzo čitanje i mudro učenje u trajanju od 72 školska sata”, poručuju iz škole.

„Kako smo odnedavno otvoreni i u Koprivnici i u Križevcima, postoji mogućnost da baš vi osvojite besplatno školovanje!“

121035319_5039318909419457_6743054926682664235_n

Sudjelujte u kvizu koji je u sklopu Dana hrvatske knjige posvećen planetu Zemlji, a moto je Razlistaj se!

Nacionalni kviz za poticanje čitanja nosi naziv Istraživači planeta Z, a sve informacije možete istražiti on-line OVDJE. Pažljivo proučite upute i – krenite!

Facebook Comments